مضرات مصرف چیپس و پفک برای کودکان
مضرات مصرف چیپس و پفک برای کودکان
یک پژوهشگر طب سنتی در مورد مضرات مصرف چیپس و پفک برای کودکان گفت: مصرف چیپس و پفک عوارض پوستی مثل جوش، خارش و لکهای پوستی و همچنین حالات عصبی و پرخاشگری را به دنبال خواهند داشت.
به گزارش فارس،سیدمهدی میرغضنفری عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، گفت: رویکرد طب سنتی بر روی نوع مزاج و خلط افراد است و دیدگاه این طب یک نگاه کلینگر است؛ بهطوری که به این طب، طب مزاجی هم میگویند که بر اساس میزان حرارت، تری و خشکی بدن به شناسایی و درمان بیماریها میپردازد.
وی ادامه داد: آدمها در نوع مزاج با هم متفاوت هستند، مثلاً بعضی از آدمها گرممزاج و بعضی دیگر سرد مزاج هستند؛ آدمهای گرممزاج، بدنهای گرمتر و مناسبات اجتماعی بیشتری دارند و در فصل تابستان بیشتر اذیت میشوند و به فصل سرد علاقهمندتر هستند. آدمهای سرد مزاج نیز دقیقاً برعکس همین مطلب به فصل گرم بیشتر علاقه دارند.
میرغضنفری ضمن تأکید بر تأثیر خوراکیها در عملکرد بدن، گفت: بر اثر هر نوع خوردنی و نوشیدنی که انسان مصرف میکند یک نوع خلط بهصورت سودا، صفرا، بلغم یا خلط خون ایجاد میشود؛ مثلاً مصرف بیش از اندازه سرکه، عدس و فستفودها باعث افزایش سودا در بدن شده و عوارضی مثل لکهای پوستی و اگزما به همراه دارد. همچنین اگر آب و مایعات زیاد مصرف شود، بلغم تولیدی زیاد شده که عوارض آن پف آلودگی و آبریزش بینی خواهد بود.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش، افزود: بسته به اینکه چه میخوریم و چه مینوشیم وضعیت بدن عکسالعمل خواهد داشت و برای سالم ماندن باید برخی خوراکیها بهصورت دائم مصرف شود و برخی دیگر را گاهی و برخی هرگز نباید مصرف شود.
وی ادامه داد: اکثر مردم از نان و برنج و گوشتهای گوسفندی در غذای ثابت خود استفاده میکنند که بسیار برای بدن مفید است؛ در اینجا باید بگویم که انسان نباید صرفاً گوشتخوار یا بهطور کل گیاهخوار باشد و بدن به انواع مواد غذایی و معدنی نیاز دارد. همچنین ادویهها و نمکها نیز باید در تغذیه جای داده شوند، ولی نباید بهطور مداوم از آنها استفاده کرد.
این پژوهشگر طب سنتی با اشاره به مضرات مصرف چیپس و پفک، گفت: مصرف چیپس و پفک باعث برهم خوردن تعادل خلطها در بدن میشوند و عوارض پوستی مثل جوش، خارش و لکهای پوستی را به دنبال خواهند داشت؛ همچنین احساس گرمای زائد و حالات عصبی و پرخاشگری و همچنین تغییر رنگ پوست به سمت زرد و سیاه نیز از عوارض مصرف اینگونه خوراکیهاست.
میرغضنفری افزود: تغذیه در سلامتی بسیار مؤثر است و باید بدانیم که هر چه ما میخوریم غذا نیست و ممکن است خاصیت دارویی داشته باشد و نباید از آنها بهصورت مداوم استفاده کرد؛ همچنین باید مزاج خود را بشناسیم و بر اساس نوع مزاج نسبت به تغذیه اقدام کنیم. بسیاری از ریزشهای مو، خارشها و بیماریهای پوستی نیز بر اثر بر هم خوردن تعادل در تغذیه اتفاق میافتند؛ که لازم است تحت نظر متخصص نسبت به دریافت راه درمان مناسب برای این بیماریها اقدام کنید.