درمان شدگانزنان

درمان شدگان: درمان پولیپ رحمی در طب سنتی

درمان پولیپ رحمی در طب سنتی

آنچه در این مطلب می خوانید گزیده ای از سیر درمان پولیپ رحمی در طب سنتی می باشد.

توجه داشته باشید که این بخش صرفا برای آشنایی شما با توانایی های طب ایرانی طراحی شده و نوع درمان این بیماران، قابل تعمیم به سایر بیماران (حتی با شرایط جسمی نسبتا مشابه) نیست.

بیمارخانم الف.ق 44 ساله
اولین مراجعه96/04/21
تعداد مراجعه2 جلسه
علت مراجعه اولیهپولیپ رحمی
سایر مشکلاتکم خونی، درد مری، یبوست، نفخ
تشخیص مزاجسرد و خشک با غلبه سودا
اقدامات درمانی انجام شدهرعایت تدابیر مزاج مربوطه، پودر پسته و شکر بعد از غذا، بادام، حریره بادام، شیربادام، مصرف عرق بادرنجبویه + پوست نارنج و پس از اتمام عرق اسطخودوس + عرق بیدمشک، خوردن ماء الجبن، جلاب، ماء العسل، آب سیب و رب به، نشستن در محلول بابونه + سرکه، روغن مالی بابونه روی ناحیه معده و شكم در جهت عقربه ساعت، ماساژ رفلكسی پا، مرکبه های لازم (داروهای ترکیبی تخصصی طب سنتی)
نتایج درماندرمراجعه بعد ( حدود شش ماه بعد) سایز پولیپ کاهش بسیار چشمگیری پیدا کرده و یبوست و نفخ تقریبا رفع شده است، درمان ادامه دارد…

نکاتی در مورد بیمار

پولیپ رحم، بافت های گوشتی های اضافه ای هستند که داخل رحم قرار دارند. حفره رحم یک فضای بالقوه خالی است که در حالت عادی این فضا روی هم خوابیده است فضای داخلی رحم از بافت آندومتر تشکیل شده است و در حقیقت این بافت ناحیه ای است که لانه گزینی جنین در آن اتفاق می افتد و حفره آندومتر هر ماه در معرض تغییرات هورمونی قرار می گیرد و تخمک آزاد می شود.

از دیدگاه طب سنتی ایرانی یکی از عوارض سودای اضافی ایجاد توده است و این پولیپ رحمی هم ناشی از همین سودا بوده و خونریزی این پولیپ باعث کم خونی بیمار شده بود.

درد مری می تواند ناشی از اسپاسم مری باشد که از خشکی مزاج بیمار نشات می گیرد.

بیمار در مراجعه دوم تعلل کرده بود و درمان به صورت کامل انجام نشده بود ولی با این حال پولیپی که ظاهرا فقط با جراحی قابل درمان است به شکل بسیار مناسبی کاهش سایز پیدا کرده بود.

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا