
خلط سودا، علائم غلبه سودا و درمان + ویدیو
معرفی خلط سودا، علائم غلبه سودا و درمان آن

مقدار این خلط در بدن خیلی كم است، اما برای بدن لازم است. وظیفه آن استحكام دادن به اعضای بدن است و به همین دلیل هم استخوانها و تاندونها بیشتر از خلط سودا استفاده میكنند.
این خلط برای تقویت موها و ناخنها نیز لازم است. در واقع در هر قسمت از بدن خلط سودا یافت شود، به آن قسمت استحكام میبخشد. این خلط منجر به تحریک اشتها نیز می شود.
غذاهایی كه خلط سودا تولید میكنند
هرچه غذا یا ماده غذایی بماند، هضم آن سختتر میشود و مواد زائد و سودای بیشتری تولید میكند.
تمام غذاهای مانده، غذاهای كنسروی و فستفودها مانند سوسیس و كالباس ( كه به نوعی غذاهای مانده به حساب میآیند)، غذاهای زودپز شده، گوشتهای نگهداری شده در فریزر برای مدت طولانی، گوشت گاو و گوشت حیوانات مسن، ماهیهای شور یا دودی خلط سودا تولید می کنند.
انواع سسها، غذاها و مواد حاوی افزودنی، بعضی از تنقلات مانند چیپسها و پاستیلها، مصرف زیاد قهوه و چای پررنگ، گیاهانی مانند بادمجان، كلم، گل كلم، قارچ، گوجهفرنگی، لوبیا سبز، ذرت، عدس، میوههای ترش و كلا مصرف ترشیجات و سركه، مصرف زیاد یخ و آب یخ، مصرف زیاد ماست و دوغ ترش، پنیر شور و مانده و كشک نیز باعث تولید این خلط در بدن می شوند.
علائم افزایش خلط سودا
تمایل رنگ پوست به سمت تیره، ایجاد لكهای قهوهای پوست، چروكیدگی و بیطراوتی و مات شدن رنگ پوست، گرفتگی عضلات (مخصوصاً عضله پشت ساق پا یا انگشتان كه ممكن است این اتفاقها درخواب رخ دهند)، فكر و خیالهای زیاد، كیفیت بد خواب، دیدن خواب های آشفته و بد به علت افزایش سودا در بدن رخ می دهند.
تیرهتر شدن رنگ ترشحات بدن مانند عرق یا ادرار (به دلیل دفع سودای اضافی از بدن)، ایجاد اشتهای كاذب، غلیظ و تیرهتر بودن خون، افزایش موهای زائد، لاغر شدن، افزایش مشکلات روحی روانی شامل ناامیدی، گوشهگیری، انزوا، بددلی، شكاكیت و بدگمانی از علائم افزایش این خلط در بدن هستند.
پرهیزها و موارد مفید برای افرادی كه علائم افزایش خلط سودا پیدا كردهاند
این افراد باید از مواد ذكر شده مولد این خلط پرهیز كنند و اگر به مصرف زیاد این مواد عادت دارد، باید كمكم این عادات غلط خود را كنار بگذارد لذا با پرهیز، بسیاری از مشكلات آنها برطرف میشود.
اشخاص سوداوی یا با غلبه سودا، باید از غذاهای با طبع گرم و تر (ضد سردی و خشكی) بیشتر استفاده کنند: مانند آبگوشت، كباب، گوشت گوسفندی، گوشت شتر، كبك و بلدرچین، دل (در مصرف جگر و قلوه زیادهروی نكنند، زیرا بیشتر اثر دارویی دارند)، تخممرغ آبپز و عسلی (گاهی به صورت نیمرو)، گندم و محصولات آن مانند نان، بلغور گندم، آش و حلیم (خونساز هستند و سردی و خشكی را برطرف میكنند) برای این دسته از افراد مفید هستند.
نخود و لوبیا و غذاهای حاوی آنها (مثل خوراك سبزیجات حاوی نخود و لوبیا)، نان سنگگ با مختصری كره یا روغن حیوانی، مواد شیرین مانند شیره خرما و انگور، نبات، عسل، مرباهای خانگی، میوههای شیرین، كشمش، انگور، به، سیب، خربزه، انجیر تازه، توت تازه، توت خشك، سبزیجاتی مانند ریحان و ترخون، تنقلات مانند بادام و بادام زمینی، فندق، فرنی بادام، حریره بادام و افزودنیهایی مانند هل، دارچین و زنجبیل باعث میشود بدن این افراد گرم شود و رطوبت پیدا كند و سودای زیاد، كمكم دفع شود.
با سلام و تشکر از مطالب مفیدتون. من چند ماهه که دچار درد شدید در ناحیه لگن و سیاتیک و گرفتگی عضلات پشت ساق پا شده ام. درمانهای زیادی کرده ام شامل طب سوزنی، ماساژ، فیزیوتراپی ، حجامت، بادکش و … اما جواب نگرفته ام. خواهش می کنم راهنماییم کنید. دیگه واقعا خسته شده ام. درضمن کارمند هستم و به اقتضای شغلم، زیاد پشت میز و کامپیوتر می شینم و نمی تونم فشار کارم رو کم کنم.
شما باید حتما به پزشک مراجعه کنید تا به صورت حضوری معاینه شوید مزاجتان تشخیص داده شود و درمان های لازم برای شما تجویز شوند.