بیاموزیدتدابیر خوردن و خوردنی ها
گوجه سبز از رفع صفرا تا اعتدال مزاج
گوجه سبز از رفع صفرا تا اعتدال مزاج
گوجه سبز یكی از میوههای فصل بهار است كه مزاج سرد و خشك دارد و هر چه مزه آن ترشتر باشد سردی و خشكی آن بیشتر است.
تقریبا نكاتی را كه برای چاقاله گفتیم در مورد این میوه نیزصدق می كند. برای رفع صفرا و اعتدال مزاج (گرم) خوب است بطوریكه فرد گرم مزاج از خوردن آن نفع بیشتری میبرد.
برای كاهش سردی آن می توان از نمك (كه طبع گرم دارد) بهره جست. افرادی كه دچار ضعف معده هستند باید در مصرف آن احتیاط كنند یا در صورت مصرف، آن را خوب بجوند.
آلوهایی كه در این فصل در بعضی مناطق كوهستانی به دست میآیند و شبیه گوجه سبز بوده و ترش هستند، سردتر از سایرآلوها می باشند و بهتر است حتما با مصلح مصرف شوند.