بایدها و نبایدهای مصرف سالاد
بایدها و نبایدهای مصرف سالاد
سیدمهدی میرغضنفری، پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، در ارتباط با مصرف سالاد و تاثیر آن برای لاغری از دیدگاه طب سنتی اظهار داشت: استفاده از سالاد سبزیجات تازه و کاهو برای کاهش وزن توصیه میشود ولی این مسئله برای همه و با هر مزاجی خواص یکسانی ندارد.
وی افزود: اکثر کاهوها دارای مزاج سرد و تر هستند به خصوص سالاد کاهو و سالاد شیرازی که معمولا مصرف آن به همراه آبغوره و آبلیمو بیشتر مرسوم است.
این پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: چاقی از دیدگاه طب سنتی به دو دسته چاق افراد با مزاج تر و سرد و چاقی در افراد با مزاج گرم و تر تقسیم میشود و مصرف زیاد سالاد میتواند برای مزاج سرد و تر مضر باشد.
میرغضنفری گفت: در افراد دارای مزاج گرم مصرف سالاد منجر به تعدیل مزاج و کمک به کاهش وزن میشود و اگر در مصرف آن زیادهروی نشود عارضه خاصی ندارد. اما به مزاجهای سرد و تر که اغلب دچار پفآلودگی هستند مصرف زیاد سالاد را توصیه نمیکنیم.
وی گفت:در افراد دالای مزاج سرد و تر سالاد میتواند باعث افزایش رطوبت، سردی بدن و مشکلات جدیدی برای فرد باشد.
این پژوهشگر طب سنتی در پایان خاطرنشان کرد:استفاده از عسل در سنین پیری بسیار مفید است زیرا معده را از رطوبتها پاکسازی کرده و برای هضم غذا آماده میکند همچنین خوردن شیر جوشیده با عسل یا نبات نیز برای این سنین مناسب است.