بایدها و نبایدهای مصرف چای در طب سنتی
بایدها و نبایدهای مصرف چای در طب سنتی
سید مهدی میرغضنفری، پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، در ارتباط با مصرف چای در طب سنتی، اظهار داشت: اخیراً در فضای مجازی موضوعاتی مبنی بر مضرات مصرف چای مطرح شده که به هیچ عنوان مورد تأیید نیست البته در مصرف چای نباید زیادهروی کرد.
وی افزود: چای در صورتی که دستچین، تازه و دمکشیده باشد، میتواند برای سلامت بدن مؤثر واقع شود و اگر این چای ایرانی باشد که خواص آن نیز چندین برابر خواهد بود.
این پژوهشگر طب سنتی گفت: چایی که تازه و به خوبی دم بکشد طبع گرم و خشک داشته و هیچ سودایی ندارد ولی چایهای غیرطبیعی و چایهای کیسهای که سریع رنگاندازی میکند عوارض مختلفی هچون رفلاکس دارد.
این متخصص فیزیولوژی با بیان اینکه مصرف متعادل چای جهت تقویت سیستم کبد، کلیه و دستگاه گوارش میتواند مفید باشد گفت:چای سیاه، سبز و سفید همه دارای خاصیت هستند که البته چای سیاه کافئین بیشتری دارد و چای سفید نیز از غنچه چای تهیه میشود.
میرغضنفری خاطرنشان کرد: مصرف متعادل چای در شبانهروز توصیه میشود و در برخی افراد یک ساعت پس از مصرف غدا به هضم مواد معده کمک میکند.