بهترین قسمت های گوشت بدن حیوانات برای مصرف
بهترین قسمت های گوشت بدن حیوانات برای مصرف
امام علی (ع) در خصوص بهترین قسمت های گوشت بدن حیوانات برای مصرف می فرمایند: «دوست داشتنیترین عضو گوسفند برای پیامبر(ص) سردست بود.» در كتاب كافی هم این نکته در فرمایشات امام باقر (ع) آمده است.
در كتاب معتبر كافی همچنین از امام صادق (ع) نقل شده است که «یك زن یهودی پیامبر خدا را با زهر كه در سردست قرار داده بود مسموم كرد. چون می دانست كه پیامبر خدا (ص) قسمت دست و شانه را در بین اجزای بدن گوسفند می پسندند و ران و بن ران را به دلیل نزدیك بودنش به پیشابگاه دوست ندارند.»
امام رضا (ع) به غلام خود فرمودند: «در خریدن گوشت برای ما قسمت های جلوی بدن را بخر و قسمت عقب را نخر؛ زیرا قسمت های جلو به چراگاه نزدیكتر و از آفت دورتر هستند.»
بنابراین در مجموع، اینطور می توان گفت كه هرچه از قسمت های فوقانیتر بدن گوسفند كه به قلب و مغز نزدیكتر است و همچنین قسمت های جلویی بدن گوسفند استفاده شود، بهتر است تا بخش های تحتانی بدن، پس بهترین جای بدن گوسفند قسمت سردست، گردن و گوشت بین دنده هاست.