ضرورت حمایت از پژوهش در طب ایرانی
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت بر ضرورت حمایت از پژوهش در طب ایرانی برای کسب موفقیتهای بیشتر تاکید کرد.
دکتر حسینی یکتا با اشاره به کسب رتبه ۴ در عرصه تولید علم در عرصه جهانی؛ گفت: این نشان میدهد طب ایرانی ظرفیت بالایی در حوزه پژوهش و تولید علم دارد و با حمایت های بیشتر قطعا شاهد موفقیت های بیشتری در این عرصه خواهیم بود.
به گزارش روابط عمومی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت؛ دکتر نفیسه حسینی یکتا، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به اینکه در بسیاری کشورها، طب سنتی سهم خوبی از تأمین سلامت مردم را در سیستم سلامت کشور بهعهده گرفته است؛ گفت ایران از طب سنتی قوی و توانمندی برخوردار است، اما طب سنتی درکشور ما به لحاظ آکادمیک نوپا بوده و برای توسعه علمی و منطقی نیاز به حمایت های بیشتری دارد .
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل با اشاره به ماده (۵-۲) بند (ج) مورد ۳۸ مصوبه سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی، تصریح کرد: طبق این بند، حداقل 5 درصد اعتبارات پژوهشی دانشگاههای علوم پزشکی به امر تحقیقات در حوزه طب ایرانی و مکمل باید اختصاص داده شود که در سنوات قبل چنین امری محقق نشده است و لازم است این بودجه دقیقا در محل تحقیقات طب سنتی صرف گردد.
وی افزود: در حقیقت اختصاص این بودجه از وظایف معاونت های پژوهشی دانشگاههاست که در کمک به تامین مالی امور پژوهشی خصوصا در حوزه عناوین پژوهشی ماموریت محور گروههای طب ایرانی از بودجه فوق کمک بگیرند. و انشاءالله با اختصاص این اعتبار شاهد تحول چشمگیر در فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه طب سنتی خواهیم بود .
دکتر حسینی یکتا تصریح کرد: توسعه آموزش و پژوهش طب ایرانی در پیکره سیستم آموزشی کشور در کنار پرورش نیروهای متعهد و علاقه مند موجب می گردد که امکان سوء استفاده از این مکتب کاهش یافته و نیروهای لازم نیز برای انجام تحقیقات اساسی نیز در این مسیر پرورش یابند.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل با اشاره به اینکه ما در عرصه تولید علم در طب مکمل، رتبه۴ را در عرصه جهانی و تولید مقالات در حوزه طب ایرانی کسب کردهایم؛ گفت : این نشان میدهد طب ایرانی ظرفیت بالایی در حوزه پژوهش و تولید علم دارد و با حمایت های بیشتر قطعا شاهد موفقیت های بیشتری در این عرصه خواهیم بود.