آنچه باید در مورد درمان جوش بدانید

دکتر سیدمهدی میرغضنفری در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، در ارتباط با درمان جوش اظهار داشت:‌ در حال حاضر باور غلطی که به نام طب سنتی در زمینه درمان جوش صورت وجود دارد،‌این است که گفته می‌شود خوردن گرمیجات سبب بروز این مشکل می‌شود در حالی که همیشه این مسئله برای همه افراد صدق نمی‌کند.
وی افزود: تجمع هر 4 خلط صفرا، دم، سودا و بلغم در بدن ایجاد جوش می‌کند و بنا بر این برای درمان باید ابتدا علت را ریشه‌یابی کرد.
این متخصص فیزیولوژی ادامه داد: افزایش خلط صفرا در افراد داری مزاج گرم و خشک شایع بوده و این مسئله سبب ایجاد جوش‌های ریز پراکنده در صورت، بین دو کتف و بالای گردن می‌شود و در صورتی که این خلط در بدن بیش از حد باشد، سبب بروز کهیر نیز خواهد شد.
میرغضنفری بیان داشت: افزایش خلط دم سبب ایجاد جوش‌های درشت چرکی و خونریزی‌دهنده می‌شود که اصولاً جای عمیقی را بر صورت به جای می‌گذارد که با خوردن غذاهایی همچون مصرف بیش از حد آبگوشت و کله‌پاچه بروز می‌کند.
وی با اشاره به اینکه افزایش خلط صفرا و دم در افراد دارای مزاج گرم بروز می‌یابد، گفت: افراد دارای مزاج سرد بیشتر افزایش خلط سودا و بلغم در آنها زیاد است.
این پژوهشگر طب سنتی گفت: جوش‌هایی که به دلیل افزایش خلط بلغم در بدن بروز می‌یابد اصولا زیرپوستی بوده و سر سفید است. افزایش خلط سودا نیز در مزاج‌های سرد و خشک و با مصرف فست‌فود و غداهای مانده و کنسروجات ایجاد می‌شوند که اصولاً‌ سرسیاه و زیرپوستی هستند.البته به دنبال ماندن مواد زائد در بدن به تدریج ممکن است جوش‌ها تغییر ماهیت داده و رنگ آنها عوض شود.
وی تأکید کرد: افراد باید برای درمان جوش حتما به پزشک مراجعه کنند و به جست‌وجوی اینترنتی به عنوان راهکاری برای درمان اکتفا نکنند.
میرغضنفری خاطرنشان کرد: انداختن زالو و حجامت قدم اول درمان جوش نیست و اگر ندانسته این کار انجام گیرد و عوارض بیشتری را در بر خواهد داشت.

فایل های پیوست

ارسال نظر

نام

پست الکترونیک

پیام شما


نظرات کاربران


مطالب مشابه

تدابیر طب سنتی در شب یلدا
بایدها و نبایدهای حجامت از دیدگاه طب سنتی
انواع سردرد
هر آنچه باید در مورد مغز بدانید
آنچه باید در مورد درمان جوش بدانید
این گل خوشبو سردردتان را درمان می کند
راهکارهای طب سنتی در پیشگیری و کنترل صرع
راهکاری برای تقویت سیستم ایمنی بدن
عوامل ابتلا به خون‌دماغ
راهکارهای طب سنتی برای پیشگیری از بلوغ زودرس
کاهش فشارخون بالا در منزل با نسخه های طب سنتی
راهکارهایی برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی
خون آشام هایی که طبابت می کنند
افراد گرم‌مزاج در تابستان چه باید بخورند
مزایا و مضرات استفاده از «هل» در غذا، چای و شیرینی
هر آنچه در مورد زالو درمانی باید بدانید
انگور را به شرط بخورید
مقایسه فاکتورهای بررسی شده در آنالیز ادرار در طب سنتی و طب رایج
توصیه‌های طب سنتی برای مزاج‌های مختلف در شب یلدا
گوشت مرغ ؛ هضم راحت ، خواص زیاد
واکسیناسیون در طب ایرانی
خواص درمانی نارنگی را دست کم نگیرید
تمر هندی ؛ ملين ، دفع كننده اخلاط زايد
زردچوبه؛ آسپيرين طبيعي
خواص و مزایای «بابونه»: التیام‌دهنده‌ای برای دردها
تدابير طب سنتي براي فصل پاييز
بابونه از خاصیت ضد التهابی تا دفع سنگ کلیه
از سركه بيشتر بدانيم
عدس ؛ از خاصیت تا ضرر
تدابير طب سنتي براي فصل تابستان
گیلاس ؛ هضم آسان و لینت بخش
ارتباط غذا با خواب بيداري
زخم معده و اثنی‌عشر، نتیجه روزه‌گرفتن بدون خوردن سحری
مصرف هندوانه و چای در سحر ممنوع/روزه داری خوب با خوردن شربت سکنجبین
تدابیر روزه داری
توت فرنگی
خواص گلاب وگل سرخ در طب سنتی
ممنوعیت مصرف هندوانه با شکم خالی
گوجه سبز
تدابیر طب سنتی برای روابط جنسی
ریواس
كنگر
این «هفت سین» پرخاصیت: با سنجد، طبابت کنید
تدابير فصل بهار از دیدگاه طب سنتی
سردی کردن ،گرمی کردن
بادرنجبویه : کاهنده بیماری های بلغمی و سودایی
نارگيل؛ شادابي و خوش رنگي پوست
شلغم؛ از لاغری تا یبوست
روش پخت سکباج(شوربای سرکه)
از خواص "به" بهره ببرید
زنجبیل
تدابير غذايي در فصل زمستان
تدابير طب سنتي در شب يلدا
هل ؛ کمک کننده به هضم و بادشکن
عناب
فلفل
موز را بیشتر بشناسیم
تدابیر حفظ سلامتی در پیاده روی اربعین از دیدگاه طب سنتی
چغندر ؛ رژیم لاغری ، میل جنسی
نخود؛ خواص و مضرات
تقویت معده و روده با مصرف خرمالوی نارس
نارنگی
خرمالو
گریپ فروت، دارویی عالی برای گرم‌مزاج‌ها
كدو
خوردن قارچ برای چه کسانی ضرر دارد؟
قارچ ؛ بخوریم یا نخوریم؟
انار ؛ معتدل کننده طبع
پنيرك
چرا شیر برخی مادران، بی‌کیفیت و کم است؟
ماهی ؛خواص ، مضرات، تدابیر خوردن و ...
چرا اشتهاي كاذب ايجاد مي‌شود؟