بیاموزیدتدابیر خوردن و خوردنی ها

خواص به در طب سنتی: نشاط آور، مقوی قلب، مغز و معده

خواص به در طب سنتی: نشاط آور، مقوی قلب، مغز و معده

خواص به در طب سنتی
خواص به در طب سنتی

از خواص بِه در طب سنتی می توان به نشاط آور بودن آن اشاره کرد. این میوه همچنین مقوی قلب، معده و مغز می باشد.

بِه هم دارای انواع شیرین، ترش و میخوش است. بِه شیرین از نظر گرمی و سردی اعتدال دارد و هرچه به سمت ترشی برود سردی و خشکی آن بیشتر می‌شود.

بِه نشاط آور بوده و مقوی قلب و مغز و معده است.

یكی از خواص آن مدر بودن است بنابراین برای پاکسازی و شستشوی سیستم کلیوی و ادراری مفید است.

طبیعتا مصرف بِه ملس (میخوش) برای افراد گرم مزاج مفیدتر است اما شخص باید مراقب یبوست احتمالی ایجاد شده از آن باشد.

بوئیدن همه انواع بِه نشاط‌آور است و خود بوئیدن هم باعث تقویت قلب و مغز می‌شود.

بِه اشتها را تحریک کرده، کمک به هضم می‌نماید. خاصیت غذایی آن نسبتا زیاد بوده ولی نوع ترش آن دیرهضم است.
جویدن بِه حتی اگر قورت داده نشود باعث پاکسازی دهان و دندان‌ها شده، دهان را خوشبو کرده و اثرات مفیدی برای مغز دارد.

در زنان باردار هم بوئیدن آن ویار را مهار می‌کند. مانند سیب می‌توان آب بِه را گرفته و رب بِه درست کرد.

از خواص بِه ترش غیر از قابض بودن و رفع کنندگی اسهال‌های ناشی از صفرا و حرارت، ‌این است که مانع صعود و بالا رفتن گازها و بخارات معده به مغز می‌شود که این گازها به عملکرد مغز آسیب می‌رساند.

شربت بِه هم برای تقویت قلب نظیر ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا