بیاموزیدتدابیر خوردن و خوردنی ها

خواص زردآلو در طب سنتی: لینت بخش و کمک به درمان یبوست

خواص زردآلو در طب سنتی: لینت بخش و کمک به درمان یبوست

خواص زردآلو در طب سنتی
خواص زردآلو در طب سنتی

از خواص زردآلو در طب سنتی می توان به لینت بخش بودن آن و کمک آن به درمان یبوست اشاره کرد.

زردآلو طبع خنكی دارد البته هرچه شیرینی آن بیشتر باشد خنكی آن كمتر است. خصوصیات خوب بعضی میوه ها در این است كه برگه آنها بعدا قابل استفاده و نگهداری برای فصول دیگر هستند.

مخصوصا افرادی كه دچار یبوست هستند خوب است میوه را خشك كرده و بعدا مورد استفاده قرار دهند.

خشك كردن میوه آسان است به این صورت كه پس از شستن، میوه را دو نیم كرده و در سایه و جایی كه تهویه خوبی دارد خشك كنند.

در هنگام مصرف می‌توانند آن را خیس نموده كه در این صورت سردی و رطوبت آن قدری بیشتر می شود.

با جذب مجدد آب به میوه خشک، خوردن آن راحت تر شده و لینت دهندگی آن نیز افزایش می یابد.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا