سیدمهدی میرغضنفری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: افراد مبتلا به سرفه‌های ناشی از خشکی مجاری، می‌توانند از بخور گیاهان بنفشه و گل ختمی استفاده کنند.
مصاحبه دکتر میر غضنفری با باشگاه خبر نگاران جوان

دکتر سیدمهدی میرغضنفری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: افراد مبتلا به سرفه‌های ناشی از خشکی مجاری، می‌توانند از بخور گیاهان بنفشه و گل ختمی استفاده کنند.
او بیان کرد: افزادی که دچار سرفه‌های خشک شده‌اند و ترشحات زیادی را در قسمت گلو دارند می‌توانند دمنوش گیاهان بابونه، آویشن، مرزنجوش را تهیه و میل کنند؛ همچنین این افراد می‌توانند از بخور این گیاهان هم استفاده کنند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش گفت: افرادی که به خشکی مجاری تنفسی دچار شده‌اند می‌توانند از روغن بادام شیرین، نارگیل و بابونه استفاده کنند؛ روش استفاده آن هم به این صورت است که افراد گلو و قفسه سینه خود را با این روغن‌ها ماساژ دهند.
او افزود افراد برای درمان سرفه‌های خشک خود می‌توانند گیاه شکر تیغال را مصرف کنند. افراد صمغ ترشح شده از این گیاه را بدست آورند و یک قاشق مربا خوری از آن صمغ را در یک فنجان آب جوش حل و سپس میل کنند. این محلول برای درمان سرفه‌های خشک بسیار مفید است. همچنین گیاه شکر تیغال برای درمان یا بهبود بیماری‌های ریوی به عنوان خلط آور، برطرف‌کننده سرفه، تحریک دستگاه تنفسی تحتانی، ملین سینه، رفع خشونت سینه، صاف کردن صدا و رفع خشکی گلو، درمان تنگی نفس و آسم استفاده می‌شود.
میرغضنفری ادامه داد: افراد معمولاً در روز‌های اول سرماخوردگی دچار سوزش گلو می‌شوند که برای بهبود و درمان سوزش گلوی خود می‌توانند یک پیمانه جو پوست کنده سالم (نه پرک، نه نیمکوب) را با ۱۰ تا ۱۵ برابر آن آب با حرارت ملایم، آهسته بجوشانید. پس از پخته شدن (این زمان بطور متوسط ۴۰ تا ۵۰ دقیقه طول می‌کشد) آن را از روی حرارت بردارند و صاف کنند سپس آب بدست آمده را که به ماءالشعیر طبی نیز معروف است میل کنند؛ همچنین افراد می‌توانند برای صاف شدن گلوی خود آن را غرغره کنند.
او افزود: گل پنیرک یک گیاه محبوب برای درمان بیماری‌های تنفسی است و همچنین خواص درمانی دارد که می‌تواند به مشکلات مخاط دستگاه تنفسی فوقانی کمک کند. افراد می‌توانند یک قاشق غذاخوری از این گیاه را در یک لیوان آب سرد حل کنند و اجازه دهند بیست دقیقه در آب بماند و سپس آن را صاف و میل کنند. این نوشیدنی می‌تواند برای تسکین سرفه، زکام و خشن شدن صدا مفید باشد. همچنین برای حفظ خواص آن، این گیاه، نباید جوشانده شوند که برای سرفه در نظر گرفته شده است.


لینک خبر در خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان

فایل های پیوست

ارسال نظر

نام

پست الکترونیک

پیام شما


نظرات کاربران


مطالب مشابه