خبرگزاری هادر رسانه ها

حفظ رطوبت بدن در ماه رمضان

حفظ رطوبت بدن در ماه رمضان

حفظ رطوبت بدن در ماه رمضان
حفظ رطوبت بدن در ماه رمضان

استفاده از روغن و شربت هایی که باعث حفظ رطوبت بدن می شود در ماه رمضان ضروریست.

سید مهدی میر غضنفری در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: عادت ها در طب سنتی را باید محترم شمرد و سر وعده غذا خوردن در روز از عادات غذایی کاست و دو وعده غذا خوردن در این ماه دشوار است.

وی عنوان کرد: خوردن سحری الزامی است و در هر وعده سحری و افطاری از غذاهای متنوع و نوشیدنی های متفاوت ممنوع است. غذاهایی مانند حلوا هر کدام یک نوع یک نوع وعده غذایی بشمار می روند و نباید در کنار این ها از غذاهای دیگری هم استفاده کرد. همچنین خوردن هندوانه و میوه هایی که ادرار آور هستند در طول روز منجر به خشکی بدن می شوند.

وی خاطرنشان کرد: بهتر از غذاهای پخته و کباب شده باشند و در هر صورت تند سرخ شده شور نباشد و برای حفظ تعادل مزاج خیار بوته ای بدون نمک و پوست روغن بادام شیرین و یا روغن بنفشه که خوراکی هستند به اندازه یک قاشق در یک ساعت قبل از سحر به بدن رطوبت می بخشد و مانع از خستگی خواهد شد.

یک ربع بعد از غذا استفاده از شربت سکنجبین و خاک شیر به صورت ملس از تشنگی در روز می کاهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا