بیاموزیدتدابیر خوردن و خوردنی ها

خواص گریپ فروت در طب سنتی: ادرار آور، کمک در کاهش فشار خون

خواص گریپ فروت در طب سنتی: ادرار آور، کمک در کاهش فشار خون

خواص گریپ فروت در طب سنتی
خواص گریپ فروت در طب سنتی

از خواص گریپ فروت در طب سنتی ادرار آور بودن آن و کمک در کاهش فشار خون می باشد.

گریپ فروت میوه ای است بزرگ بسیار آبدار با مزاج سرد و تر كه رطوبت آن بسیار زیاد است و خاصیت ادرارآوری زیادی دارد.

مصرف این میوه بیشتر بخاطر اثرات دارویی آن توصیه می شود. مخصوصا افراد گرم مزاجی كه دارای وزن و چربی بالا یا مشكلاتی همچون سنگ كلیه، كبد چرب و غلظت خون هستند، این میوه برای آنها توصیه می شود زیرا هم باعث پاكسازی مواد زاید از طریق سیستم ادراری شده و هم باعث لاغر شدن آن ها می شود.

این قبیل افراد معمولا مستعد فشار خون و یا قند خون بالا نیز هستند که این میوه برای این مشکلات نیز خوب است. برای افرادی كه افزایش صفرا و جوش های پوستی ناشی از حرارت مزاج می باشند گریپ فروت میوه مناسبی است.

مسلما افراد دارای مزاج سرد و رطوبتی به هیچ وجه نباید از این میوه مخصوصا در زمستان استفاده كنند، زیرا دچار سردی و رطوبت مزاج شده، ممکن است علائمی چون افت فشار، تورم مفاصل، افت حافظه و پر خوابی پیدا کنند.

نکاتی در مورد مصرف مركبات

مركبات شیرین مزاج متعادل تری دارند یعنی سردی آن ها کمتر بوده لذا برای درصد بیشتری از انسان ها قابل مصرف و مفید خواهند بود و به همین دلیل نیز هست که اکثر مردم به نوع شیرین مرکبات بیشتر علاقه دارند.

بهتر است از مركباتی استفاده شود كه هم پوست رویی میوه و هم پوست نازك داخل میوه خیلی ضخیم نباشد و هر چه پوسته ها نازكتر باشند كیفیت میوه بالاتر بوده و نیز لطیف تر است یعنی هضم و جذب آن راحت تر است. بنابراین كسانی كه می خواهند كمتر دچار نفخ و مشكلات هضمی ناشی از مصرف مركبات شوند بهتر است نكات فوق را رعایت كنند.

نكته دیگر در خصوص مركبات با کیفیت تر، نداشتن هسته و یا داشتن هسته های ریز داخل بافت میوه است. مركباتی كه هسته ندارندكیفیت بالاتری دارند. اندازه میوه نیز بهتر است در حد میانه و رو به درشت باشد.

این میوه ها برای گرم مزاجان مفیدتر و كم عارضه تر هستند اما سرد مزاجان هم می توانند از آنها بهره ببرند؛ به شرطی كه از انواع كاملا شیرین، در حد كم، در میانه روز و نه در شب، به تنهایی و نه همراه با میوه یا سردی دیگر استفاده كنند و حتما مصلحات با طعم شیرین و یا قدری تند و تیز از جمله عسل، زنجبیل، خرما، نبات و پودر زیره یا آویشن بعد از مصرف آنها میل كنند.

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

  1. سلام آقای دکتر گرامی
    لطفا درصورت امکان درمورد پوکی استخوان و
    راههای پیشگیری اون بخصوص برای خانمها برامون بگید . سپاسگزارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا