پرهيزها و موارد مفید براي افرادي كه علائم افزايش خلط سودا پيدا كرده‌اند.


اين افراد بايد از مواد ذكر شده مولد سودا پرهيز كنند و اگر به مصرف زیاد اين مواد عادت دارد، بايد كم‌كم اين عادات غلط خود را كناربگذارد  لذابا پرهيز، بسياري از مشكلات آنها برطرف مي‌شود.

 اشخاص سوداوی یا با غلبه سودا، بايد از غذاهاي با طبع گرم و تر (ضد سردي و خشكي) بیشتر استفاده کنند  مانند آبگوشت، كباب، گوشت گوسفندي، گوشت شتر، كبك و بلدرچين، دل (در مصرف جگر و قلوه زياده‌روي نكنند، زيرا بيشتر اثر دارويي دارند)، ‌تخم‌مرغ آبپز و عسلي (گاهي به صورت نيمرو)، گندم و محصولات آن مانند نان، بلغور گندم، آش و حليم (خونساز هستند و سردي و خشكي را برطرف مي‌كنند)، نخود و لوبيا و غذاهاي حاوي آنها (مثل خوراك سبزيجات حاوي نخود و لوبيا)، نان سنگگ با مختصري كره يا روغن حيواني، مواد شيرين مانند شيره خرما و انگور، نبات،  عسل، مرباهاي خانگي، ميوه‌هاي شيرين، كشمش، انگور، به،‌ سيب، خربزه، انجير تازه، توت تازه، توت خشك، سبزيجاتي مانند ريحان و ترخون، تنقلات مانند بادام و بادام زميني، فندق، فرني بادام، حريره بادام و افزودني‌هايي مانند هل، دارچين و زنجبيل. اين مواد باعث مي‌شود بدن اين افراد گرم شود و رطوبت پيدا كند و سوداي زياد، كم‌كم دفع شود.

فایل های پیوست

ارسال نظر

نام

پست الکترونیک

پیام شما


نظرات کاربران


مطالب مشابه