خوش آمدید
امروز : جمعه 8 اسفند 1399
خانه
معرفی
سوابق درسی و کمک درسی
سوابق آموزشی
سوابق علمی و تحقیقاتی
سوابق تجربی
سوابق اجرايي
سوابق اجتماعي، فرهنگی، هنری
سوابق ورزشی
تماس
بیاموزید
مفهوم و تشخیص مزاج ها (گرمی، سردی، ...)
مزاج حالات مختلف (سنین، فصول، اقلیم، ...)
علل تغییر مزاج (گرمی کردن، سردی کردن، ...)
مفهوم و تشخیص اخلاط (سودا، صفرا، ...)
اعضا (معده، مغز، کبد، ...)
تدابیر آب و هوا (شرایط محیطی، مسکن، حمام،...)
تدابیر فعالیت و استراحت بدنی (انواع ورزش، ماساژ، ...)
تدابیر حالات و رخدادهای روانی (اضطراب، غم، افسردگی، ...)
تدابیر خواب و بیداری (مکان، زمان و شرایط خواب)
اصول پاک سازی و دفع مواد زائد از بدن (حجامت، بادکش، زالو، فصد، ...)
تدابیر خوردنی ها و آشامیدنی ها (انواع غذا، مزه ها، آب، آداب غذا خوردن، ...)
انواع خوردنی ها (حبوبات، گوشت ها، لبنیات، میوه ها و سبزی ها، ...)
تدابیر خاص (بارداری، سالمندان، نوجوانان، روزه داری، ...)،
طب اسلامی (آیات طبی، روایات طبی، سخن بزرگان)
طب مکمل (طب سوزنی، هومیوپاتی، کایروپرکتیک، ...)
کلاس
سبک زندگی سالم مبتنی بر آموزه های طب سنتی ایرانی اسلامی (ساده و کاربردی، مبانی نظری، راهکارهای عملی، ...)
بادکش (انواع، احتیاطات، چگونگی انجام)
ماساژ (انواع، احتیاطات، روغن مالی، عملی، ...)
زالودرمانی (مبانی، احتیاطات، عملی، ...)
بیماری ها (اصول پیشگیری و درمان بیماری های شایع)
حجامت
در رسانه ها
تلویزیون (شبکه آموزش، شبکه ورزش، ...)
رادیو (معارف، جوان، ...)
خبرگزاری ها (باشگاه خبرنگاران، فارس، ...)
اخبار
طب سنتی
طب مکمل
طب اسلامی
گیاهان دارویی
نسخه
توضیح
نکات و توصیه های ضروری قبل از اجرای نسخه
سبک زندگی مطابق مزاج خود
دعا درمانی
غذاها
نوشیدنی ها
مفرده ها
مرکبه ها
موضعی ها
عطاری بفرمایید سلامتی
نظرتان
انتقادات
پیشنهادات (همکاری، ساختاری، پژوهشی)
تقدیر و تشکر
عضویت
بیشتر
پزشکان
پزشکان طب سنتی
پزشکان طب مکمل
مراکز درمانی
لینکستان
سایت های معتبر طب سنتی
دانشکده های طب سنتی
مراکز و سازمان های مرتبط
درمان شدگان
مغز و اعصاب
تنفسی
قلب و عروق
گوارشی و کبد
غدد
پوستی
زنان
اطفال
ارولوژی (مردان)
اسکلتی (مفاصل و عضلات)
روان
عمومی
جراحی
بپرسید
نوبت دهی
ویزیت
محصولات
گالری
تدابیر خوردنی ها و آشامیدنی ها (انواع غذا، مزه ها، آب، آداب غذا خوردن، ...)
از سركه بيشتر بدانيم
جمعه 27 مرداد 1396
3930 بازدید
بیشتر ›
روش پخت سکباج(شوربای سرکه)
شنبه 09 بهمن 1395
3338 بازدید
بیشتر ›
چرا اشتهاي كاذب ايجاد ميشود؟
چهارشنبه 18 فروردين 1395
3416 بازدید
بیشتر ›
تدابير و آداب غذايي در طب سنتي (قسمت دوم)
چهارشنبه 26 اسفند 1394
2470 بازدید
بیشتر ›
موادی که هم غذا هستند هم دوا
دوشنبه 05 بهمن 1394
2698 بازدید
در دیدگاه طب سنتی مواد زیادی هم وجود دارند كه بين غذا و دوا هستند یعنی هم غذا و هم دوا ميباشند...
بیشتر ›
دوا چیست؟
پنجشنبه 01 بهمن 1394
4245 بازدید
دوا مادهاي است كه خورده ميشود ولي بدن نميتواند روي آن اثر بگذارد
بیشتر ›
غذا چيست؟
دوشنبه 14 دي 1394
3123 بازدید
بیشتر ›
جايگاه و اهميت غذا و تغذيه در طب سنتي
يكشنبه 08 آذر 1394
2755 بازدید
بیشتر ›
غذاي خوب بخوريم؛ خوب غذا بخوريم
سه شنبه 03 آذر 1394
3392 بازدید
بیشتر ›